Сучасне oбладнання для сил протиповітряної оборони

24 січня в 13:12
Компанія Метінвест Покровськвугілля у межах мілітарної ініціативи Сталевий Фронт Ріната Ахметова передала важливе обладнання для сил протиповітряної оборони

Це не перша партія військового обладнання, яку компанія відправляє на передову. Окрім надважливих квадрокоптерів, військові, які боронять Україну на Сході, отримали металошукачі, інструменти для ремонту техніки та кілька комплектів зимової гуми.

– Хочу від всього особистого складу сказати слова подяки компанії Метінвест, яка підтримує не тільки наш батальйон, а й всю Україну. Ми постійно отримуємо дороге обладнання, яке допомагає більш якісно виконувати бойові завдання, надійніше захищати об’єкти критичної інфраструктури Донецької області від ворожих безпілотників, – розповідає командир військової частини А 4992 підполковник Сергій Степанюк.

Командир частини також підкреслив, що всіляку підтримку надає і компанія «Метінвест Покровськвугілля». Люди відчувають цю турботу і дуже вдячні за все. Один з бійців спеціального призначення, який безпосередньо буде використовувати квадрокоптери, наголошує, що сучасна війна – це війна дронів. Тому їх завжди не вистачає, бо техніка часто виходить з ладу.

Окрім дронів, компанія Метінвест передала на потреби військових сонячні панелі з модулями живлення. Все необхідне було закуплено згідно попередньо затвердженого списку.

Андрій АКУЛІЧ, генеральний директор компанії «Метінвест Покровськвугілля»:

– Новий рік ми починаємо з пере дачі важливого обладнання для сил ППО. Сподіваємось, що воно допоможе закрити небо над Донецькою областю, що, в свою чергу, дасть можливість спокійно працювати та наближати перемогу разом з військовими.

Ще раніше ми передавали коліматорні приціли та прожектори підрозділу, який виконує бойові завдання в нашому регіоні та боронить небо від шахедів. Також продовжуємо надавати допомогу для будівництва фортифікаційних споруд. Техніка компанії завжди у розпорядженні військових.