Сталевий фронт. Інвестиції у перемогу

15 грудня в 14:27
У рамках ініціативи Ріната Ахметова «Сталевий фронт» компанія «Метінвест Покровськвугілля» передала захисникам країни чергову партію допомоги

З першого дня повномасштабного вторгнення компанія Метінвест спрямувала всі свої ресурси на підтримку України. Один із головних напрямків допомоги – забезпечення амуніцією та необхідним приладдям військовослужбовців.

– В цей раз допомогу у вигляді сонячних батарей та зарядних станцій EcoFlow отримали підрозділи Сил спеціальних операцій, – розповідає генеральний директор компанії «Метінвест Покровськвугілля» Андрій Акулич. – Сподіваємось, вони допоможуть нашим захисникам протистояти ворогу та наблизять нашу перемогу.

Передані бійцям портативнізарядні станції мають високу потужність та здатні швидко акумулювати величезні запаси електрики, а за відсутності світла – підтримувати одночасне живлення до 12 пристроїв та, наприклад, заряджати ті ж самі безпілотні апарати.

Сьогодні в користуванні у воїнів рації, безпілотні літальні апарати та транспорт, які раніше передала компанія. Також вже більше двох сотень модульних капсул зі сталі, що виготовляє Метінвест, служать надійним укриттям для українських військових. Безоплатно отримують бійці і пластини з бронесталі, щоб укомплектувати жилети чи укріпити спецтранспорт. Надається захисникам і допомога у вигляді продуктів харчування.

Загалом, за час війни на підтримку української армії компанією Метінвест спрямовано понад два мільярди гривень.